Lidt fakta og muligheder

Generhvervelse kan være forårsaget af flere ting. Har man været uheldig at køre for stærkt, så man enten har fået samlet sig tre klip eller har man fået en betinget frakendelse med det samme (der kan være flere måder, eks. 161 km/t på motorvej) ja så udløser det en ny teori- og køreprøve.

Skyldes det f.eks. at du har kørt med børn under 15 år uden sele, overhalet over spærrelinie, kørt for tæt på forankørende, kørt over for røde blink i en jernbaneoverkørsel eller talt i håndholdt mobiltelefon eller en af de andre ting, der medfører klip i kørekortet og det har udløst det sidste klip, ja så udløser det også en ny teori- og køreprøve.

Spiritus og euforiserende stoffer kan både udløse betingede og ubetingede frakendelser, men her skal man gennemføre et ANT-KURSUS (ALKOHOL, NARKOTIKA & TRAFIK) inden man må gå til teori- og køreprøve.

 

KørekortXperten har til foranstående generhvervelses typer et koncept, hvor man IKKE BEHØVER KOMME I KØRESKOLEN for at modtage teori, men kan klare det hjemmefra – ring og hør nærmere.

Har man haft kørekort UNDER TRE ÅR så udløser det andet klip et kørselsforbud, hvilket vil sige, at man skal ned i køreskolen til 8 gange teori og 8 gange praktisk kørsel, før man kan blive godkendt og derefter gå til teori- og køreprøve.

Generhvervelse kan i dag sagtens tages i automatgear, uden betydning for dit kørekort.