Martin Dupont
Indehaver/ kørelærer

Sanne Hansen
Partner/ kørelærer

Kørekort Xperten er etableret af Martin Dupont, der har baggrund som Falckredder, politibetjent og direktør i erhvervslivet. Hans erfaring har igennem mange år ført elever gennem undervisning med stor succes ligesom den særlige godkendelse til at uddanne kørelærer blevet tilføjet ! Ud over Martin er vi Sanne Hansen og Diana Jacobsen og repræsenterer herved samlet mere end 36 års praktisk erfaring som kørelærere.

Kørekort Xperten borger således for kvalitet og erfaring, hvilket giver dig de bedste kort på hånden – både i undervisningsforløbet, men ikke mindst som færdig billist.

Kørekort Xperten lægger vægt på, at lovgivningen efterleves – VI TAGER IKKE VORES ELEVER SOM GIDSLER og får dem naturligvis ikke til at skrive under uden at undervisningen er gennemført efter loven, selv om flere køreskoler, mener at den er ufleksibel. Vi mener faktisk er det arbejde der er lagt i grundlaget for køreuddannelsen er fantastisk og, hvis bare alle kørelærere gad efterleve dette, er vi overbevist om, at vores færdselsundervisning kunne medføre en lidt bedre og sikker trafikmoral.

Læs mere om os og det uddannelsesforløb, du som minimum skal igennem jf. Færdselsstyrelsens Uddannelsesplan (lovkrav) på denne hjemmeside.