Martin Dupont
Kørelærer

Sanne Hansen
Kørelærer

Kørekort Xperten er etableret af Martin Dupont, der har baggrund som Falckredder, politibetjent og direktør i erhvervslivet. Hans erfaring har igennem mange år ført elever gennem undervisning med stor succes ligesom den særlige godkendelse til at uddanne kørelærer blevet tilføjet !

I 2023 overtog Martin Ross Søberg og ændrede køreskolen til et ApS, men fastholder konceptet. Martin varetager det administrative område og trailerkørekort samt hjælper med alm. B elever, hvis det er påkrævet.

Martin har været kørelærer siden 2007 og haft egen køreskole siden 2019. I perioden op til, har han varetaget jobs hos UC Fyn, DEKRA og AMU SYD, hvor han har varetaget flere områder.

Ud over de to x Martin er vi Sanne Hansen. Sanne er oprindelig uddannet Sygeplejerske. Køreskolen repræsenterer herved samlet mere end 50 års praktisk erfaring som kørelærere.

Kørekort Xperten borger således for kvalitet og erfaring, hvilket giver dig de bedste kort på hånden – både i undervisningsforløbet, men ikke mindst som færdig billist.

Kørekort Xperten lægger vægt på, at lovgivningen efterleves – VI TAGER IKKE VORES ELEVER SOM GIDSLER og får dem naturligvis ikke til at skrive under uden at undervisningen er gennemført efter loven, selv om flere køreskoler, mener at den er ufleksibel. Vi mener faktisk at det arbejde der er lagt i grundlaget for køreuddannelsen er fantastisk og, hvis bare alle kørelærere gad efterleve dette, er vi overbevist om, at vores færdselsundervisning kunne medføre en lidt bedre og sikker trafikmoral.

Læs mere om os og det uddannelsesforløb, du som minimum skal igennem jf. Færdselsstyrelsens Uddannelsesplan (lovkrav) på denne hjemmeside.