Køreskolen repræsenterer af mere end 50 års praktisk erfaring som kørelærere. Bestående af teamet, Martin, Martin, Sanne og Benita, som du kan læse mere om herunder. 

Martin Ross Søberg
Indehaver / Kørelærer

I januar 2023 overtog Martin Ross Søberg KørekortXperten. Martin Ross fastholder køreskolens koncept. Martin varetager det administrative område og trailerkørekort B/E samt hjælper med alm. B elever, hvis det er påkrævet.

Martin har været kørelærer siden 2007 og haft egen køreskole siden 2019. I perioden op til, har han varetaget jobs hos UC Fyn, DEKRA og AMU SYD, hvor han har varetaget flere områder.

Martin vægter professionalisme, høj service og god stemning. Har altid 100% fokus på den enkelte elev.

Martins ambition er at tilbyde Odenses bedste køreskole.

Martin Dupont
Kørelærer

Martin Dupont etablerede KørekortXperten for ca. 20 år siden. Martin har baggrund som Falckredder, politibetjent og flere direktørposter i private erhverv. 

Martins erfaring har gennem åren dygtiggjort elever i teori, bag rattet og på vejene. Det har ført mange elever gennem undervisning med stor succes og med den laveste dumpeprocent i Odense. Derudover er han særlig godkendt og må uddanne kørelærere!

Martin vægter god og professionel undervisning højt, men med fokus på, at der skal være plads til smil og sjove stunder. 

Sanne Hansen
Kørelærer

Sanne er oprindelig uddannet Sygeplejerske, men uddannede sig til kørelærer i 2009. Sanne blev selv samme år ansat ved KørekortXperten, hvor hun sidenhen har undervist og uddannet de bedste bilister man finder på vejene.

 

Sanne har fokus på pædagogikken og giver eleverne en sjov, lærerig og god oplevelse fra dag 1 til de har kortet i hånden.

Benita Steenfat
Kørelærer

Benita har fra 2017-2020 arbejdet som taxi/flextrafik chauffør og i en kort periode været buschauffør for Bergholdt i 2020.

Benita siger selv, “Jeg har altid arbejdet med mennesker i form af kunder, patienter, børn og unge mennesker…”, hvilket understreger KørekortXpertens fokus på elevernes velbehag til undervisningen og bag rattet.

Benita blev uddannet kørelærer i 2022, da hun ligesom resten af teamet har en passion for at uddanne de bedst mulige bilister til vejene!

+45 72 16 17 16