Hvorfor os!

At finde den rigtige køreskole er ikke altid let. Passer kemien mellem kørelæren og dig? Svarer pædagogikken til dit temperament? Har kørelæreren tid når DU har tid? Spørgsmålene er mange.

Kørekort Xperten svarer gerne på dem alle - ring, sms eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.,eller kig ind i teorilokalet i Odense. (se alm.bil)

Kørekort Xperten stiller som ansættelseskrav til kørelærerne, at de møder vores elever, hvor eleven er, for at kunne bringe ham eller hende frem til en køreprøve på den mest pædagogiske og effektive måde. For os er det vigtigt at signalere, at alle elever er individuelle og at det ikke gavner indlæringen, at presse vores elever, skælde dem ud endsige tale ned til dem. Vi er her for elevernes skyld - ikke vores egen!

Kvalitet i undervisningen er for os, naturligvis at gennemføre undervisningen
i flotte altid rene og lækre lokaler beliggende i Odense og nye velkørende og rene biler.

At eleven altid har adgang til frisk frugt, kaffe, te, chololade er for os naturligt.

Kørekort Xperten tilbyder, at du kan benytte Dansk Kørelærer unions, ankenævn, hvis beslutning vi naturligvis vil respektere, hvis vi nogensinde skulle komme i den situation.

Forrige - Næste

Krekort Xperten, Kreskole i Odense Krekort Xperten, Kreskole i Odense
 
Hunderupvej 74 - 5000 Odense C - Tlf. 72161716